fredag den 18. maj 2012

Ombygning

Hejsa!
Vil lige vise hvordan vores hus så ud inden vi gik i gang med at renovere det. Da vi så huset i 2006 var vi slet ikke i tvivl, vi blev fuldstændig forelsket og så virkelig mulighederne. Er glad for at det i dag er overstået, gør det aldrig igen:-)

Sådan ser det ud i dag:

Og her hvordan det var da vi gik igang:


Efter billeder igen:


Rigtig god weekend derude!

Knus Tina

6 kommentarer:

 1. Ja det må du nok sige men hvor det bare en fryd for øjet :O) Alle dem der kører forbi kan det ikke undgå at køre lige så stille for at kigge på huset :O)Osse rigtig god weekend til dig. Klem Betina

  SvarSlet
 2. Hej Tina ....Tak for dine altid søde kommentar
  Wauu kan godt forstå i er glade for det lille slot :-) det er jo bare blevet helt fantastisk og man siger jo det skal være skidt før det bliver godt.Det er hvad jeg kalder fuldt ført arbejde her kunne jeg godt bo Hi hi hvis ikke jeg var så heldig at have min dejlige Herskabslejlighed og vi er nået den alder hvor vi bar vil nyde livet Knus og forsat rigtig dejlig dag til jer Else Fogt

  SvarSlet
 3. Jamen, hold da op.!! Sikke en forskel. Hvor er det lækkert. :-)
  God weekend Tina
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 4. Det var da den vildeste ombygning jeg har set billeder af.. Er du så færdig, det kalder jeg noget af en KÆMPE forvandling. Jeg havde aldrig drømt om at husene kunne se så "almindelige" ud, for så at blive forvandlet om til det rene slot paradis. Det var da for sygt. Det skisme flot som det ser ud nu, hvor er det vildt at I har kunne se det for Jer i så stort et omfang.
  Hvis I ikke har fundet et navn til Jeres smukke hjem så her er et forslag... - Forvandlings huset ;)
  Ha en dejlig lørdag
  Knus Tina

  SvarSlet
 5. Hold da op!!! Der sket en hel del..
  Hvor er det super flot og sikken et arbejde.

  Kan godt forstå i ikke orker at skal igennem det igen, nu har i jo også jeres drømmehus og i kan være så stolte af den forvandling der er sket.

  Min mand siger også hvergang jeg snakker om at finde noget mindre, eller bare noget hvor der er mere natur omkring mig, gerne tæt på vandet, det savner jeg meget, da jeg boede lige ved vandet, inden vi kom herop.
  Men han orker ikke at gå igang igen.

  Men alligevel savner han et stort værksted, så en skønne dag tror jeg vi gør det alligevel.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. WAOW hvor har I gjort det godt - virkelig skønt hus I har ;0) Knus Anne

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar. Jeg læser dem alle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...