mandag den 28. maj 2012

Pinse

Uhm det har da bare været den skønneste pinse. Der har været det dejligste vejr og vi har haft nogle vidunderlige fridage. Vi har haft gæster til grill hver aften og har siddet ude på terrassen til midnat.

Vi har også arbejdet lidt i haven. Vi havde et kæmpe træ vi havde bygget en terrasse op omkring. Men den skyggede et stort område på den store terrasse og svinede med en saft der lokkede en masse myrer til. Men skal lige hilse at det ikke er den bedste årstid at fælde træer på. Det var rigtig tungt og fyldt med saft og nu står træstubben som vi ikke fjerner, da vi så skal have en ny terrasse, og græder. Det er lidt trist... Men hold op det har pyntet og givet masser af lys i haven. Var bange for om vi ville fortryde det, men det gør vi bestemt ikke.Sådan så det ud før:
Nu vil vi spise tidlig aftensmad og cykle ud til iskiosken og få lidt dessert. Tror børnene skal tidligt i seng, det er hårdt at holde fri med sent i seng og tidligt op. Der er nemlig ingen af os der kan sove længe, det er op og få noget ud af dagen.

Rigtig skøn aften til jer!

Knus Tina

8 kommentarer:

 1. Såååååå fint ser det ud Tina. :-) Rigtig skøn aften til dig også.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 2. Hej Tina

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.

  Der sker bare noget med humøret og lysten til at hygge i haven, når solen skinner.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hejsa Tina.Mange mange tak for dine søde ord,du skal vide de går lige i hjertet. Ja denne tid har været hård men vi skal nok komme over på den anden side alle sammen.Gudskelov er vi mennesker med et meget positivt sind og det hjælper os håber vi.
  Sikke dejlige stemningsbilleder ser ud til i rigtig har haft en dejlig Pinse og nydt det.
  Tillykke som følger nr 200 :-))) Håber du kan lide hvad du ser også selvom jeg i fremtiden ikke kommer med en masse indlæg
  Knus og forsat rigtig dejlig aften Else Fogt

  SvarSlet
 4. Hej Tina

  Tak for din hilsen - Jaaa da jeg var barn var det at være fra en cirkusfamilie også noget af det man var stolt af og kunne prale lidt med ;-) ikke at der var meget cirkusprinsesse over mig, hi hi.

  Ja Celine er rigtig dygtig, nu må vi jo se om hun bliver ved med at ville være cirkusartist, hun er kun 10 år så man ved jo aldrig - og så er den branche nok heller ikke den nemmeste.

  Kan godt forstå at I gerne ville have fjernet det træ, det er nu ellers et fint træ, men placeringen var ikke lige den bedste ;-)

  Ha' en dejlig dag.

  Knus Lotte

  SvarSlet
 5. Hej Tine
  Hvor har du et dejligt hjem ....ja jeg faldt lige over din blog og nu har jeg så meldt mig som fast læser. Hilsen Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birthe,

   tusind tak for dine roser og dejligt du har meldt dig som fast læser.

   Mange hilsner Tina

   Slet
 6. sååååååååååå hyggeligt :O) Klem Betina

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar. Jeg læser dem alle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...